Lirik Lagu Wegah Kelangan - Jihan Audy

Posting Komentar
Jiha Audy - Wegah Kelangan



Lirik Music 

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso ning ati
Pengenku kowe ngerti
Sing tak pikir saiki
Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan
Rak iso neruske katresnan
Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan
Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane
Ora ono niat ngelarani atimu
Rungokno aku senajane aku sing kleru
Tak akoni pancen gede roso tresnaku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku lek ngelarani
Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan
Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane
Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nanging wong tuaku ora setuju
Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan
Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter