Lirik Lagu Ngomong Apik - Vita Alvia

Post a Comment
Vita Alvia - Ngomong Apik



Lirik Music

paran baen hang dijalok
yo wes isun turuti
akeh hang riko karep
yo wes ison lakoni

sak mendi seh gedine dunyo
nong pikir riko
kadung mulo sing tau cukup
napsu ring dodo

mestine welas ning ati
biso dudui dalan
dudu malah gawe riko
soyo lali lalian

dumen mergo isun hang wales
riko gampangno
suwi suwi perih nong batin
hang isun roso

isun ngomong apik apik
nawi seng biso maning
ngaboti riko

paribasan isun tau ono
salah luput nong riko
jalok sepuro

nawi mulo wis dalane
cukup semene ho
cukup semene

mestine welas ning ati
biso dudui dalan
dudu malah gawe riko
soyo lali lalian

dumen mergo isun hang wales
riko gampangno
suwi suwi perih nong batin
hang isun roso

isun ngomong apik apik
nawi seng biso maning
ngaboti riko

paribasan isun tau
ono salah luput nong riko
jalok sepuro

nawi mulo wis dalane
cukup semene ho
cukup semene

isun ngomong apik apik
nawi seng biso maning
ngaboti riko

paribasan isun tau
ono salah luput nong riko
jalok sepuro

nawi mulo wis dalane
cukup semene ho
cukup semene

Related Posts

Post a Comment

Subscribe Our Newsletter