Lirik Lagu Ilang Tanpo Aran - Eny Sagita

Post a Comment
Ndak lari neng ngendi paranmu
Tekan suroboyo nganti tulungagung
Ning pinggire kali brantas
Pesisir popoh lan prigi
Cidro ing janji kapan anggonmu bali
Ndak lari neng ngendi dunungmu
Tekan gunung gudek nganti gunung semeru
Lan terus tak takonake
Marang ombak e segoro
Ra ketemu gawe atiku nelongso
Kowe lungo koyo dene embun esuk
Lan ugo koyo lintang yen awan
Ninggalake awaku kang tanpo ruang
Mblenes ilang lan tinggal warto lan paran
Gusti kang moho kuoso
Paring sabar mring kawulo
Rino wengi aku tansah ndedungo
reff
Ndak lali neng ngendi paramu
Tekan suroboyo nganti tulungagung
Ning pinggire kali brantas
Pesisir popoh lan prigi
Cidro ing janji kapan anggonmu bali
Kowe lungo koyo dene embun esuk
Lan ugo koyo lintang yen awan
Ninggalake awaku kang tanpo ruang
Mblenes ilang lan tinggal warto lan paran
Gusti kang moho kuoso
Paring sabar mring kawulo
Rino wengi aku tansah ndedungo
Ndak lali neng ngendi paramu
Tekan suroboyo nganti tulungagung
Ning pinggire kali brantas
Pesisir popoh lan prigi
Cidro ing janji kapan anggonmu bali
Kowe lungo koyo dene embun esuk
Lan ugo koyo lintang yen awan
Ninggalake awaku kang tanpo ruang
Mblenes ilang lan tinggal warto lan paran
Gusti kang moho kuoso
Paring sabar mring kawulo
Rino wengi aku tansah ndedungo

Related Posts

There is no other posts in this category.

Post a Comment

Subscribe Our Newsletter