Lirik Lagu Lingsir Wengi - Didi Kempot

lingsir wengi
sepi durung biso nendro
kagodho mring wewayang
kang ngerindhu ati
kawitane
mung sembrono njur kulino
ra ngiro yen bakal nuwuhke tresno
Nanging duh tibane
aku dewe kang nemahi
nandang bronto
kadung loro
sambat sambat sopo
rino wengi
sing tak puji ojo lali
janjine mugo biso tak ugemi
lingsir wengi
sepi durung biso nendro
kagodho mring wewayang
kang ngerindhu ati
kawitane mung sembrono njur kulino
ra ngiro yen bakal nuwuhke tresno
nanging duh tibane
aku dewe kang nemahi
nandang bronto
kadung loro
sambat sambat sopo
rino wengi
sing tak puji ojo lali
janjine mugo biso tak ugemi

0 Response to "Lirik Lagu Lingsir Wengi - Didi Kempot"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel