loading...
loading...

Lirik Lagu Lingsir Wengi - Didi Kempot

Posting Komentar
lingsir wengi
sepi durung biso nendro
kagodho mring wewayang
kang ngerindhu ati
kawitane
mung sembrono njur kulino
ra ngiro yen bakal nuwuhke tresno
Nanging duh tibane
aku dewe kang nemahi
nandang bronto
kadung loro
sambat sambat sopo
rino wengi
sing tak puji ojo lali
janjine mugo biso tak ugemi
lingsir wengi
sepi durung biso nendro
kagodho mring wewayang
kang ngerindhu ati
kawitane mung sembrono njur kulino
ra ngiro yen bakal nuwuhke tresno
nanging duh tibane
aku dewe kang nemahi
nandang bronto
kadung loro
sambat sambat sopo
rino wengi
sing tak puji ojo lali
janjine mugo biso tak ugemi

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter