Lirik Lagu Raiso Dadi Siji - Nella Kharisma Ft Gerry Mahesa

Post a Comment
Aku tresno ro kowe
Tresno seng sak tenane
Kabeh wes tak kek'ke ro kowe
Atine
Senajan aku wes nduwe
Bojo seng sak tenane
Nanging aku tresnone yo mung ro kowe
Roso ati ra tenang mikirke selingkuhan
Tansah tak awang2 mabur koyo layangan
Padahal bojo neng omah
Mikirke dadi susah
Opo seng kudu dilakoni
Aku bingung sendiri
Pancen tak akoni
Tresnoku setengah mati
Tapi aku ra wani
Ngingkari janji suci
Mungkin kowe udu jodoku
Tapi aku sayang padamu
Jujur seko jero atiku
Sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro
Nadyan abot roso tresno seng tak songgo
Sabar sak untoro sayang
Aku yo wes berjuang
Ndadekke ngimpi tenanan
Mugo kabeh iso lancar
Buang kabeh kenangan
Ikhlas lan sabar sayang
Cincin wes ngelingker neng jari manisku
Janji yo wes tak ucap neng ngarep penghulu
Saiki yo uwes telat arep ngomongke cidro
Aku mong ameh ndungo kowe iso bahagio
Senajan statusku saiki ora dewe
Tapi ojo nganti leren tresnaku karo kowe
Mugo-mugo kabeh dikei dalan supoyo dadi padang
Anggone awak dewe lek gendak-an
Sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro
Nadyan abot roso tresno seng tak songgo
Sabar sak untoro sayang
Aku yo wes berjuang
Ndadekke ngimpi tenanan
Mugo kabeh iso lancar
Buang kabeh kenangan
Ikhlas lan sabar sayang
Aku mung iso nerimo
Kowe gone wong liyo
Tresno raiso dipeksano
Aku tetep sayang kowe
Tekane sak lawase
Aku bahagia nyawang kowe
Tanganku wes ono cincin
Janji setio lan suci
Aku raiso nepati
Kowe pancen tak tresnani
Biyen tekan saiki
Tapi raiso dadi siji
Tapi raiso dadi siji

Related Posts

Post a Comment

Subscribe Our Newsletter