Lirik Lagu Sepayung Loroan - Aas Rolani

Post a Comment
Masih kelingan manis meseme,
Kaya kebayang bae ning lewane..
Yen turu keganggu yen mangan kelingan,

Kadang nangis gemuyu dewekan..

Wingi masih sepayung loroan,
Sekien cuma tinggal kenangan..
Sing dadi bayangan awan kelawan bengi,
Mung siji kakang pujaan ati..


reff:
Kirim salam sing kadoan,
Kanggo kakang sing tek sayang..

Najan adoh sing panggonan,
Kaya nyanding ning iringan..
Bagen adoh ning mata
nanging parek ning ati,
Sun janji bakal setia ngenteni..

Wingi masih sepayung loroan,
Sekien cuma tinggal kenangan..
Sing dadi bayangan awan kelawan bengi,
Mung siji kakang pujaan ati..

reff:
Kirim salam sing kadoan,
Kanggo kakang sing tek sayang..

Najan adoh sing panggonan,
Kaya nyanding ning iringan..
Bagen adoh ning mata
nanging parek ning ati,
Sun janji bakal setia ngenteni..

Wingi masih sepayung loroan,
Sekien cuma tinggal kenangan..
Sing dadi bayangan awan kelawan bengi,
Mung siji kakang pujaan ati..

Related Posts

There is no other posts in this category.

Post a Comment

Subscribe Our Newsletter