Lirik Lagu Cemoro Panjang - Pendhoza

Post a Comment

lagi sedelok awakku ngerasake tresno
karo sliramu cah ayu
tanganmu tak gandeng, sliramu tak sanding
koyo dunyo iki awak dewe sing nduweni

cemoro panjang sing tau dadi kenangan
nalikane aku ro kowe pacaran
cemoro duh cemoro ngopo ninggalke cerito loro
loro ning jero atiku, sing tak tresnani lungo

opo pancen tego kowe ninggalke awakku
nganti loro tresno ning jero batinku
opo pancen aku wes dudu jodohmu
aku dekno sing gedhe pangapurane

biyen pancen aku tresno karo kowe
nanging nopo saiki tok tinggalake
opo to iki balesanmu marang aku
kowe tego nggawe cidro ning jero atiku

lagi sedelok awakku ngerasake tresno
karo sliramu cah ayu
tanganmu tak gandeng, sliramu tak sanding
koyo dunyo iki awak dewe sing nduweni

cemoro panjang sing tau dadi kenangan
nalikane aku ro kowe pacaran
cemoro duh cemoro ngopo ninggalke cerito loro
loro ning jero atiku, sing tak tresnani lungo

duh kangmas sing gedhe pangapuramu
aku ra kuat nyonggo tresnomu

cemoro panjang sing tau dadi kenangan
nalikane aku ro kowe pacaran
cemoro duh cemoro ngopo ninggalke cerito loro
loro ning jero atiku, sing tak tresnani lungo

Related Posts

There is no other posts in this category.

Post a Comment

Subscribe Our Newsletter