Lirik Lagu Cidro 2 - Pendhoza

Posting Komentar

durung nganti garing catu sing ning atiku
tego-tegone sliramu nambahi loro batinku
aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro


panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki
nanging seh panas rasaning ati nyawang kedadean iki


aku ra bakal mbaleni kowe gawe catu ning ati
ati sing tau mbok jogo nanging saiki kowe cidro
yen pancen cukup semene awakku bakal ninggalke
kabeh kenangan ro kowe tak kubur saklawase


lungo awakku sing kudu lungo timbang batinku keloro-loro
ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
lilo atiku iki wes lilo senajan loro neng njero dodo
yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu


 


iki wes dadi nasibku kudu pisah ro awakmu
ora bakal tak getuni kabeh wes garise Gusti
panase srengenge iki isih panas njero ati
nyawang kedadean iki trimo lungo ora bali


lungo awakku sing kudu lungo timbang batinku keloro-loro
ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
lilo atiku iki wes lilo senajan loro neng njero dodo
yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu
yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu


Related Posts

There is no other posts in this category.

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter