Lirik Lagu Kartonyono Medot Janji - Nella Kharisma

Post a Comment


Kok kebangeten men
Sambat belas raono perhatian
Jelas kubutuh atimu
Kubutuh awakmu
Kok kebangeten men
Loro ati iki
Tambarno karo tak nggo latihan
Sok nek wes oleh gantimu
Wes ra kajok aku
Mergo wes tau, wes tau jeru
Mbien aku jek betah
Suwe suwe wegah
Nuruti kekarepanmu
Sansoyo bubrah
Mbiyen wes tak wanti-wanti
Ojo ngasi lali
Tapi kenyataanya pergi
Kartonyono ning Ngawi medot janjimu
Ambruk cagak ku nuruti angen angenmu
Sak kabehane wes tak turuti
Tapi malah mblenjani
Budalo malah tak duduhi dalane
Metu kono belok kiri lurus wae
Rasa nyawang sepionmu sing marai ati
Tambah mbebani
Mbien aku jek betah
Suwe suwe wegah
Nuruti kekarepanmu
Sansoyo bubrah
Mbiyen wes tak wanti-wanti
Ojo sampe lali
Tapi kenyataanya pergi
Kartonyono ning Ngawi medot janjimu
Ambruk cagak ku nuruti angen angenmu
Sak kabehane wes tak turuti
Tapi malah mblenjani
Budalo malah tak duduhi dalane
Metu kono belok kiri lurus wae
Rasa nyawang sepionmu sing marai ati
Tambah mbebani

Related Posts

Post a Comment

Subscribe Our Newsletter