Lirik Lagu Kimcil Hokya Hokya - Pendhoza

Post a Comment

mendes sifatmu kimcil kuwi celukanmu
meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
nek golek lanangan milih ninja apa fu
yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu pabu


wes telong sasi suwene aku pedot karo kowe
ra tau ono kabare wes ora jelas rupane
jare ora bakal lali jebol nyatane yo endi
kowe ra tau ngabari seprono tekan sakiki
dienteni ora kroso di-bbm ora ceto
jane kowe ki sembrono opo pancen wes suloyo
rupa ayu ati mblangsak omonganmu cen kepenak
lambe koyo pedal becak ngomong ngene jebol mayak


wes dasare nek sifatmu kuwi cen marai mangkel
ndeloke sek sugeh awakmu langsung gatel
opo meneh seng nggo ninja nek ra kuwi sek nggo fu
wes marai awak ngelu dadi mremen loro untu
aku wes ngerti aslimu jebule mung produk palsu
dimodali ninja fu kowe isoh dijak metu
ning omah sopan kudungan neng njobo kok biyayakan
walah cil wagu tenan


mendes sifatmu kimcil kuwi celukanmu
meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
nek golek lanangan milih ninja apa fu
yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu pabu


 


golek sensasi neng facebook, jare okeh bribikane
padahal itu mung basi dan juga tidak berfiksi
diumumke lewat dinding padahal itu gak penting
dikiranya gue ngefek sorry aja gue cuek
lo itu emang cerdik cari muka biar eksis
mestinya eh lo ngaca dirimu itu siapa
tampang cuma cari muka tapi hati lu buaya
ini mulut mulut gue biar jelek tapi kece


mendes sifatmu kimcil kuwi celukanmu
meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
nek golek lanangan milih ninja apa fu
yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu pabu


mendes kuwi cen gayamu kimcil kuwi celukanmu
meng paitan rupo karo lambemu seng lunyu
nek dideloke rupamu yo pancen unyu unyu
mbasan wes kenal njero sifatmu kok terlalu
lho caramu koyo ngono waton jepat langsung minggat
ramikirke aku sapa saiki ngejak suloyo
jane aku ki yo monggo nek arep minggat karepmu
seng penting aku wes tau merasakan kehidupanmu


mendes sifatmu kimcil kuwi celukanmu
meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
nek golek lanangan milih ninja apa fu
yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu pabu


mendes sifatmu kimcil kuwi celukanmu
meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
nek golek lanangan milih ninja apa fu
yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu


mendes sifatmu kimcil kuwi celukanmu
meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
nek golek lanangan milih ninja apa fu
yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu pabu


Related Posts

There is no other posts in this category.

Post a Comment

Subscribe Our Newsletter