Lirik Lagu Konco Tegel - Pendhoza

Post a Comment

pancene kowe kuwi konco kentel
nanging ngopo bojoku tok sliding tekel

pancene kowe kuwi konco kentel
nanging ngopo bojoku tok sliding tekel
ora mikir yen aku seneng tenanan
la kok kowe sing kedanan jur mbok pangan di belakang

tanpo kondo kowe lungo malah lungo ro bojoku
hei dasar konco ra payu sifatmu kok ora mutu
ning ngarepku kuwi apik jebul bojoku mbok bribik
opo ra ono sing liyo nganti bojoku meh tok pek

wedoke yo ora mutu modal lambe ita itu
kowe minggat ro koncoku, ngakune karo ibumu
dilalahe aku ngerti ning ngarepe moto iku
jebule kowe indehoi mbok kiro aku ra ngerti

pancene kowe kuwi konco kentel
nanging ngopo bojoku tok sliding tekel
ora mikir yen aku seneng tenanan
la kok kowe sing kedanan jur mbok pangan di belakang

yo wes kabeh iki mugo wae ono hikmahe
aku ra popo kowe karo koncoku dewe
tetep sante senadyan ati iki loro rasane
rasah sambat rasah susah kudu kuat atine

mugo kowe iso dadi pasangan sing romantis
sedadyan uripmu susah nelongso ngenes lan miris
yo wes aku tak golek gantine sing luwih modis
… mantan temanku kuwi sing lambene lamis-lamis

tak lilakno senadyan batin ra trimo
isaku mung misuh, kekancan saiki musuh
sori aku wes dudu koncomu maneh
mergone polahmu sing gawe aku ro kowe dadi …

pancene kowe kuwi konco kentel
nanging ngopo bojoku tok sliding tekel
ora mikir yen aku seneng tenanan
la kok kowe sing kedanan jur mbok pangan di belakang

pancene kowe kuwi konco kentel
nanging ngopo bojoku tok sliding tekel
ora mikir yen aku seneng tenanan
la kok kowe sing kedanan jur mbok pangan di belakang

Related Posts

There is no other posts in this category.

Post a Comment

Subscribe Our Newsletter