loading...
loading...

Lirik Lagu Nandes Jeru - Nella Kharisma

Posting Komentar


Aduso kramas sedino peng pitu
Rabakal ilang kadong dadi tatu
Eleng tansah eleng selawase eleng
Tatune ati ora gampang gareng

Mbok saponono sedino peng sewu
Rabakal resek kadong kebak awu
Iseh tansah iseh selawase iseh
Tatune ati ora gampang niseh

Tak kabulne panyuwunmu
Tak wenehne sepuraku
Pinongko abote rosoku
Tatune atiku nganti nandes jeru
Keslimur gedene tresnoku
Sok kapan marimu leren nyekso batinku
Raketang sedelo ajenono aku
Mbok saponono sedino peng sewu
Rabakal resek kadong kebak awu
Iseh tansah iseh selawase iseh
Tatune ati ora gampang niseh
Tak kabulne panyuwunmu
Tak wenehne sepuraku
Pinongko abote rosoku
Tatune atiku nganti nandes jeru
Keslimur gedene tresnoku
Sok kapan marimu leren nyekso batinku
Raketang sedelo ajenono aku

Tatune atiku nganti nandes jeru
Keslimur gedene tresnoku
Sok kapan marimu leren nyekso batinku
Raketang sedelo ajenono aku

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter