loading...
loading...

Lirik Lagu Pantai Klayar - Via Vallen

Posting Komentar

Tulung sawangen
sawangen aku
Sing nandang rindu
Oh tulung muliho
Senadyan sedelo aku wis lilo


Samar ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu neng pantai klayar


Samar ati iki samar
Yen nganti kowe tego
Ninggal aku ganti pacar
Ouoooo..


reff:


Sedelo wae aku ora biso
Adoh kowe nengopo ningalke lungo
Sekedhep netro aku ora lilo
Yen kowe nganti gandeng
karo wong liyo
Ouoooo..


Tulung sawangen
sawangen aku
Sing nandang rindu
Oh tulung muliho
Senadyan sedelo aku wis lilo


Samar ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu neng pantai klayar


Samar ati iki samar
Yen nganti kowe tego
Ninggal aku ganti pacar
Ouoooo..


reff:


Sedelo wae aku ora biso
Adoh kowe nengopo
ningalke lungo
Sekedhep netro aku ora lilo
Yen kowe nganti gandeng
karo wong liyo
Ouoooo..


Birune segoro kutho pacitan
Nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
Birune segoro kutho pacitan
Pantai klayar sing nyimpen sewu kenangan..
Ouoooo..
Ouoooo..


Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter