loading...
loading...

Lirik Lagu Pupuse Nelongso - Mahesa & Jihan Audy

Posting Komentar

Kenek opo sifatmu saiki wis bedo

Kowe ninggalke aku mentingke wong liyo
Opo roso tresnomu saiki wes sirno
Koyo nglumut ing pinggir segoro

Sesek ning njero dodo pancen nglarakke
Arep kepiye maneh kowe wong ra nduwe
Ojo selak batinmu marang kahananmu
Kang mas pupusen roso tresnomu

Opo iki sak tenane takdirku sing njawabke
Sliramu bedo ati bedo lambe
Wes kadung mati rosoku kang mas rungokno tangisku
Becike kowe lungo soko uripku

Paribasan ngranggih lintang ning angkoso
Kowe tego gawe loro marang tresno
Iki wes dalanku pilihane wong tuwoku
Sepurane yen gawe loro atimu

Sesek ning njero dodo pancen nglarakke
Arep kepiye maneh kowe wong ra nduwe
Ojo selak batinmu marang kahananmu
Kang mas pupusen roso tresnomu

Opo iki sak tenane takdirku sing njawabke
Sliramu bedo ati bedo lambe
Wes kadung mati rosoku kang mas rungokno tangisku
Becike kowe lungo soko uripku

Opo iki sak tenane takdirku sing njawabke
Sliramu bedo ati bedo lambe
Wes kadung mati rosoku kang mas rungokno tangisku
Becike kowe lungo soko uripku

Paribasan ngranggih lintang ning angkoso
Kowe tego gawe loro marang tresno
Iki wes dalanku pilihane wong tuwoku
Sepurane yen gawe loro atimu, sepurane yen gawe loro atimu

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter