Lirik Lagu Sengit - Manthous

Post a Comment

Bola-bali tak kandani yo mas yo
Bola-bali tak aturi yo mas yo
Kowe lungo awan bengi lali anak lali bojo
nuruti karepe ati

Tak kandani wanti-wanti yo dik yo
Lungaku golek rejeki yo dik yo
Aku mulih duwite mesti
nJaluk opo tak turuti, kebutuhan tercukupi

Sengit aku, sengit aku ala sengit aku
Kepingin marah padamu
Nanging kowe malah nesu
Sing nesu kudune aku, lha kok ra rumongso kleru

Nganggo kathok beneke dedel yo dik yo
Wong wedok kakean rewel, kok mesti bawel
Aku gemang mas,
wong lanang mbok ojo seneng ngumbar wirang

Jaran kepang ala jaran kore yo dik yo
Wong lanang menangan dewe, iku jamane
Ela elo mas,
Jo ngono, jo ngono yen tak tinggal cotho

ha nggolek meneh

Related Posts

There is no other posts in this category.

Post a Comment

Subscribe Our Newsletter