Lirik Lagu Sepur Wengi - Pendhoza

Post a Comment

senenge ati iki biso netepi janji
janjiku marang kowe kuwi
liwat dalan kang sepi sasat ra nduwe wedi
ngeterake lungaku iki

jas jus jas jus roda-rodane wesi
jas jus jas jus mlakune sepur wengi iki

entenono tekaku oh kekasihku
roso kangen kangenku marang sliramu
nganti kegowo ing mimpi oh kekasihku
kangen rindu marang sliramu

ning endi wae lakuku kowe tetep ning atiku
senajan abot kanggoku ninggal kutho lan awakmu
duh kowe kekasihku aku netepi janjiku
entenono baliku tresnaku mung awakmu

tumetes eluhku mili ono sepur wengi iki
gawe nggreges njero ati esem ngguyumu gondheli
sliramu sing tak sayang kowe ra usah sumelang
lungaku ra bakal ngilang utowo medot katresnan

jas jus jas jus roda-rodane wesi
jas jus jas jus mlakune sepur wengi iki

entenono tekaku oh kekasihku
roso kangen kangenku marang sliramu
nganti kegowo ing mimpi oh kekasihku
kangen rindu marang sliramu

angin wengi sumilir mung kowe sing tak pikir
aku ora sumingkir rosoku ra iso kintir
saben wengi sliramu tansah ono impenku
ra ilang seko uripku opo maneh atiku

ning dalan sing sepi iki aku mung biso nangisi
koyo ra lilo aku adoh seko rogomu
kangenku soyo tenanan sliramu sing tak eman
sesuk wajine bali bakal tak ganteng lan tak sayang

jas jus jas jus roda-rodane wesi
jas jus jas jus mlakune sepur wengi iki

entenono tekaku oh kekasihku
roso kangen kangenku marang sliramu
nganti kegowo ing mimpi oh kekasihku
kangen rindu marang sliramu

Related Posts

There is no other posts in this category.

Post a Comment

Subscribe Our Newsletter