Lirik Lagu Wegah Kelangan 2 - Nella Kharisma

Post a Comment


Aku raiso ngapusi atiku iki
Aku raiso ngilangi tresnoku iki
Di pekso malah mung nyikso
Batin iki soyo nahan loro

Iseh utuh roso sayang raiso ilang
Senajan suwe ra gandengan
Mergo kahanan atiku loro tenan
Jujur aku wegah kelangan

Sabaro sayang aku tetep berjuang
Percoyo sayang yen tresno iki ora iso ilang

Abot rasane aku kelangan kowe
Atiku rung iso ikhlas utuh ngeculke
Opo wes ra ono
Dalan liyo nggo nyambung cerito

Ojo mbok anggep aku wes ora tresno
Roso iki tetp ono raiso lungo
Tak simpen neng dodo
Aku janji ora bakal bedo

Iseh utuh roso sayang raiso ilang
Senajan suwe ra gandengan
Mergo kahanan atiku loro tenan
Jujur aku wegah kelangan

Sabaro sayang aku tetep berjuang
Percoyo sayang yen tresno iki ora iso ilang

abot rasane aku kelangan kowe
atiku rung iso ikhlas utuh ngeculke

Abot rasane aku kelangan kowe
Atiku rung iso ikhlas utuh ngeculke
Opo wes ra ono
Dalan liyo nggo nyambung cerito

Ojo mbok anggep aku wes ora tresno
Roso iki tetp ono raiso lungo
Tak simpen neng dodo
Aku janji ora bakal bedo

Related Posts

Post a Comment

Subscribe Our Newsletter