Lirik Banyu Langit – Didi Kempot

Sworo angin angin sing ngeridu ati Ngelingake sliramu sing tak tresnani Pingin nangis ngetoke eluh neng pipi Suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi Ngalemo ngalem neng dadaku Tambanono roso kangen neng atiku Ngalemo ngalem neng aku Ben ra adem kesiram udan ing dalu Banyu langit sing ono dhuwur khayangan Watu gedhe kalingan mendunge udan … Baca Selengkapnya Lirik Banyu Langit – Didi Kempot