Lirik Lagu Gus Dur – Eny Sagita

Ora ono rong taun Nggonmu dadi presiden Dipekso mundur parlemen Jarene kasus ngono Jarene kasus ngene Neng raono nyatane Dadi lawan politik, orde baru Dadi korban ambisi, reformis palsu Nadyan cacat netramu, Nanging ngerti batinmu Endi kucing ngendi asu LSM opo partai, Ormas opo mung RT Sing penting tumindake Kelingan welingmu, Sing prasojo Agomo ngayomi … Baca Selengkapnya Lirik Lagu Gus Dur – Eny Sagita

Lirik Lagu Secawan Madu – Kristina

Secawan madu yang kau berikan Tapi mengapa kau tumpahkan Ku bangun cinta yang menjanjikan Dirimu pula yang menghancurkan Tega teganya ketulusan ku Kau balas kecurangan mu Pandainya engkau bersilat lidah Cinta bagimu hanyalah senjata Semula kumengagumi Cinta dan ketulusanmu Hingga diriku jatuh terbuai Dalam bujuk dan rayumu Setelah puntu hatiku Telah terbuka untukmu Ternyata aku … Baca Selengkapnya Lirik Lagu Secawan Madu – Kristina

Lirik Lagu Mendem Kangen – Eny Sagita

Abot rasane nandang kangen ati Mergo tresnoku sing gedhi Tansah kelingan awan bengi Mung biso telfon marang sliramu Gawe tombo kangen rinduku Mergo adoh jarak sliramu Mendem kangen njroning atiku Soyo jeru mung telfon sliramu Mendem kangen pengen ketemu Nadyan sak kedep wes marem atiku Mendem kangen njroning atiku Nambah jeru mergo tresnoku Mendem kangen … Baca Selengkapnya Lirik Lagu Mendem Kangen – Eny Sagita

Lirik Lagu Ngamen 5 – Eny Sagita

tak sawang-sawang kowe ganteng tenang rasane aku pengen kenalan kenalan neng lesehan wonge ganteng nganggo klambi abang yen ra keliru aku tau ketemu naliko kowe bareng ro kancamu mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu ombenane es jus melon karo susu saiki aku nembe ngerasakno pacaran karo wong kertosono gantenge koyok arjuno esemane koyok raden gatutkoco senadyan awakku kebak … Baca Selengkapnya Lirik Lagu Ngamen 5 – Eny Sagita