Lirik Bojo Keplese – Nella Kharisma

Wes tak retak-retakne Wes tak takokne-takokne Nyatane koncomu do meneng wae Nyatane kowe preman Gak doyan pegawean Sedino dino mung seneng keluyuran Wes tak tutup tutupi Wes tak rapet rapeti Nyatane kowe malah soyo ndadi Rupo pancene ganteng Ketoro kantong anteng Tibane mung gawe endasku puyeng Ku nyambut gawe nggolekne kowe Tapi kowe malah soyo … Baca Selengkapnya Lirik Bojo Keplese – Nella Kharisma

Lirik Bidadari Kesleo – Nella Kharisma

Untumu ono kawate Ono lomboke, ono kangkunge Yen mrenges ketok aslimu Ketok wagumu, ketok mrongosmu Bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo Pupure medok mirok katon kandel separo Dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo Bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh Lan opo mungkin amung … Baca Selengkapnya Lirik Bidadari Kesleo – Nella Kharisma

Lirik Biarlah Bulan Bicara – Nella Kharisma

Bulan sabit yang jatuh di pelataran Bintang redup tanpa cahaya gemintang Langkah tanpa arah, sesat di jalan yang terang Aku yang terlena dibuai pelukan dosa Ingin pulang membalut luka hatimu Ku pun tahu betapa pedih batinmu Beri kesempatan atau jatuhkan hukuman Andai maafpun tak kau berikan Air mata tulus jatuh di sudut bibirmu Tak terlintas … Baca Selengkapnya Lirik Biarlah Bulan Bicara – Nella Kharisma

Lirik Biar Ku Cari Jalanku – Nella Kharisma

Malam yang dingin membeku Ku ayunkan langkah kakiku Menyusuri hamparan langit biru Mencari ketenangan kalbuku Kini tiada lagi rindu padamu Seperti yang dulu-dulu itu Biarkan ku cari jalanku Walaupun ku hancur karenamu Ku coba melupakan segalanya Namun bayanganmu tak pernah sirna Slalu saja datang untuk menggoda Mengusik jiwa yang sudah terlena Kini tiada lagi rindu … Baca Selengkapnya Lirik Biar Ku Cari Jalanku – Nella Kharisma

Lirik Banyu Londo – Nella Kharisma

banyu londo pelarianmu naliko kowe nesu karo aku senadyan atimu cidro lha kok malah nggawe loro ojo ngipasi geni asmoro jangan pernah kau tuduh aku jangan mudah kau terbakar cemburu dia mantan pacarku telah hilang dari hatiku cinta suciku hanyalah untukmu banyu londo ora bakal ngewarasake amung nambahi ruwet mbebet perkarane bareng konco sing kurang … Baca Selengkapnya Lirik Banyu Londo – Nella Kharisma

Lirik Banyu Langit – Didi Kempot

Sworo angin angin sing ngeridu ati Ngelingake sliramu sing tak tresnani Pingin nangis ngetoke eluh neng pipi Suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi Ngalemo ngalem neng dadaku Tambanono roso kangen neng atiku Ngalemo ngalem neng aku Ben ra adem kesiram udan ing dalu Banyu langit sing ono dhuwur khayangan Watu gedhe kalingan mendunge udan … Baca Selengkapnya Lirik Banyu Langit – Didi Kempot