Lirik Aku Ora Dolan – Nella Kharisma

Ketutup lawange tresnamu
Kelingan wong sing ono neng atimu
Rasane remuk jroning uripku
Ajur mumur koyo pari ketutu

Tekaku nyunggi roso tresno
Nyidam kangen suwene wis pirang warso
Nyatane aku mung nemu gelo
Tego tenan kowe seneng karo sopo

Lungaku ora dolan
Rekoso golek pangan
Lungaku kanggo kowe
Rekoso tak sanggani kanggo kowe

Tekaku nyunggi roso tresno
Nyidam kangen suwene wis pirang warso
Nyatane aku mung nemu gelo
Tego tenan kowe seneng karo sopo

Lungaku ora dolan, rekoso golek pangan
Lungaku kanggo kowe, rekoso tak sanggani
Lungaku ora dolan, rekoso golek pangan
Lungaku kanggo kowe, rekoso tak sanggani kanggo kowe

(aku lungo ora dolan, aku lungo golek pangan)

Lungaku ora dolan, rekoso golek pangan
Lungaku kanggo kowe, rekoso tak sanggani kanggo kowe

Nella Kharisma