Lirik Aku Wes Ngerti Passwordmu – Nella Kharisma

Aku wes ngerti passwordmu
Wes biso mbuka hapemu
Yen macem macem
Mengko tak jewer kupingmu

Kowe kok ngguya ngguyu dewe
Ora nyambut gawe malah sibuk karo hape
Yen di takoni jare chating karo bapakmu
Ladalah kok tak lirik profile wedok ayu

Hapemu tak cekel kowe sewot
Karo bojo dewe yo hape kober dipassword
Mbok pikir aku ra ngerti
Padahal slalu tak awasi
Mitet mitetmu tak titeni
Yen kowe ganti tak pentungi

Aku wes ngerti passwordmu
Wes biso mbuka hapemu
Yen macem macem
Mengko tak jewer kupingmu

Aku wes ngerti passwordmu
Wes biso mbuka hapemu
Yen macem macem
Mengko tak kancingi pintu

Kowe kok ngguya ngguyu dewe
Ora nyambut gawe malah sibuk karo hape
Yen di takon jare chating karo bapakmu
Ladalah kok tak lirik profile wedok ayu

Hapemu tak cekel kowe sewot
Karo bojo dewe yo hape kober dipassword
Mbok pikir aku ra ngerti
Padahal slalu tak awasi
Mitet mitetmu tak titeni
Yen kowe ganti tak pentungi

Aku wes ngerti passwordmu
Wes biso mbuka hapemu
Yen macem macem
Mengko tak jewer kupingmu

Aku wes ngerti passwordmu
Wes biso mbuka hapemu
Yen macem macem
Mengko tak kancingi pintu

Kowe kok ngguya ngguyu dewe
Ora nyambut gawe malah sibuk karo hape
Yen di takoni jare chating karo bapakmu
Ladalah kok tak lirik profile wedok ayu

Hapemu tak cekel kowe sewot
Karo bojo dewe yo hape kober dipassword
Mbok pikir aku ra ngerti
Padahal slalu tak awasi
Mitet mitetmu tak titeni
Yen kowe ganti tak pentungi

Aku wes ngerti passwordmu
Wes biso mbuka hapemu
Yen macem macem
Mengko tak jewer kupingmu

Aku wes ngerti passwordmu
Wes biso mbuka hapemu
Yen macem macem
Mengko tak kancingi pintu

Aku wes ngerti passwordmu
Wes biso mbuka hapemu
Yen macem macem
Mengko tak jewer kupingmu

Aku wes ngerti passwordmu
Wes biso mbuka hapemu
Yen macem macem
Mengko tak kancingi pintu
Yen macem macem
Gak tak wehi jatah seminggu

Nella Kharisma