Lirik Angkringan – Nella Kharisma

Ademe kok koyok ngene
Angine gawe wetengku luwe
Luwe (mangan) luwe (mangan)
Paling enak ning angkringan wae

Sego bandenge karo sambele
Enak rasane, murah regane

Ademe kok koyok ngene
Angine gawe wetengku luwe
Luwe (mangan) luwe (mangan)
Paling enak ning angkringan wae

Camilane tahu tempene
Diangeti wae ben mantap rasane

Rasane nenenene lalalalala
Lalala lalalalala lalalalala

Yen lagi mangan ning angkringan
Bayare kudu kontan uye
Ojo nganti kowe ngutang
Mesakke bakule mergo sithik batine

(bletak bletik) geni arenge
(klenak klenik) ngalur ngidul rembugane
(bletak bletik) kacang gorenge
(klenak klenik) ngombe wedang ning angkringan

Ademe kok koyok ngene
Angine gawe wetengku luwe
Luwe (mangan) luwe (mangan)
Paling enak ning angkringan wae

Yen lagi mangan ning angkringan
Bayare kudu kontan uye
Ojo nganti kowe ngutang
Mesakke bakule mergo sithik batine

(bletak bletik) geni arenge
(klenak klenik) ngalur ngidul rembugane
(bletak bletik) kacang gorenge
(klenak klenik) ngombe wedang ning angkringan

(bletak bletik) geni arenge
(klenak klenik) ngalur ngidul rembugane
(bletak bletik) kacang gorenge
(klenak klenik) ngombe wedang ning angkringan

Nella Kharisma