Lirik Atimu Pece – Nella Kharisma

opo pece atimu ra deleng aku
wes wani perih mbelani sliramu
malah cidro ninggal aku, lungo ra genah kabarmu
tego kowe karo aku

opo pece atimu ra ngerasakne aku
wes wani berkorban demi dirimu
malah lungo ninggal tatu, minggat ra genah paranmu
tegel kowe karu aku

habis manis sepah kau buang
engkau campakkan, engkau tinggalkan
kari balong ra enak dipangan
ra kenen digayang sak iki ngilang, pece atimu pece

opo pece atimu ra ngerasakne aku
wes wani berkorban demi dirimu
malah lungo ninggal tatu, minggat ra genah paranmu
tegel kowe karu aku

opo pece atimu ra ngerasakne aku
wes wani berkorban demi dirimu
malah lungo ninggal tatu, minggat ra genah paranmu
tegel kowe karu aku

habis manis sepah kau buang
engkau campakkan, engkau tinggalkan
kari balong ra enak dipangan
ra kenen digayang sak iki ngilang
pece atimu pece, pece atimu pece

Nella Kharisma