Lirik Lagu Sawengan – Tasya Rosmala

Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone ati mu bimbang

Seng tak jaluk mung ngertine
Yen tresnaku mung karo kowe
Ora ono liyane
Neng atiku mung karo kowe

Hoo…hoo…hoo
Hoo…hoo…hoo

Reff:
Sawangen kae
Sawangen kae
Mbulan ra kiro ninggalno bumine

Sawangen kae
Sawangen kae
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe